Piraat Vissegraat in de bocht!

Hola amigos! Vandaag is mijn oudste zoon Chaim jarig! Hij is 14 geworden. De naam Chaim betekent 'leven' in het Hebreeuws. Deze naam past goed bij hem want hij zit vol levenslust en energie. Ik moest vanochtend denken aan de tijd dat ik begon met ballonnetjes maken voor kinderen. Chaim was toen een jaar of zes. Door goed naar mij te kijken, vouwde hij zomaar zelf wat hondjes en zwaardjes voor de kinderen op het feest. Ik weet het nog goed, het was in Schellingwoude en we stonden bij een springkussen. Met een leuk hoedje op en geschminkt als clown, hielp hij pappa ballonnen vouwen. Ach wat een leuk kereltje toch.

Nu is hij dan eindelijk langer dan pappa, een enorme vent die houdt van basketballen, geintjes uithalen, gamen en kletsen met zijn vrienden Miek en Jaïm. Ooit vonden de jongens het nog wel leuk als ik even wat ballonnen vouwde op hun verjaardag maar tegenwoordig hebben ze heel andere interesses. Toch vond Chaim het vanochtend stiekem wel geinig dat hij een ballonzwaard van me kreeg. Dat er een envelop met 50 euro bij zat speelde natuurlijk ook wel een beetje een rol. Alleen kreeg ik de schrik toen hij ineens over vuurwerk begon.. Een jongen uit de straat leeft daar het hele jaar naartoe en wil dan meestal dat Chaim ook naar Belgie gaat voor het kopen van vuurwerk. Ik hoop zo dat hij zijn geld niet in de lucht schiet dit jaar..

Hartelijke groet van Piraat Vissegraat!


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square