Zaterdag weer aan de bak!


Goedemiddag dierb're vriend'n, hoe gaat het?

Hier in de Zaanstreek zie je vaak dat niet alleen bij het woord 'het' 't geschreven wordt, dat is in heel Nederland zo natuurlijk maar je ziet ook vaak het compleet overbodige d' in plaats van 'de'. D'vijf broers, d'hoop op de Walvis of zoiets etc. Tenenkrommend hemeltergend kriebels veroorzakend irritant taalgebruik vind ik dat!!

Dus dat wilde ik even kwijt aan alle miljoenen lezers die wekelijks aan mijn lippen hangen, ha!

Goed, verder blog ik nog even wat bruikbare woorden voor Google in mijn stukje en dan gaan ik weer aan de bak met de bruidstaart waar ik mee bezig ben.

Wat is het leven als clown of piraat toch goed en als je me boekt, die clown of piraat dus, dan krijg je deze maand geen korting! Dus boek snel! De clown Magic Marky en Piraat Vissegraat staan te uwer beschikking dus boek die piraat of clown voor je feestje, kinderfeestje, verjaardag enz. blablablablabla vanillevla, daaaaaag!


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square