De schrik van de zeven zeeën en zo


Goedemiddag, ik heb nog vettige handen van het appeltaart bakken. Jazeker, deze Piraat houdt van bakken. Heel Holland bakt er niks van dus waarom ik niet? Ik zit nu tussen de verse scones, worteltaart, red velvetcakes rockslide brownies appelflappen croissants, bonbons snoep en dus appeltaart in te typen. Oja, er staat ook nog citroencake, tartelettes, cheesecake en een hartentaartje met jam en botercreme bekleed met marsepein.

Oja, en nog minioncakes bananencake en ijs van italiaanse makelij.

Ik noem dat ItaliZaans ijs, wat een giller. Woordspelingen zijn de vogelpoep van de menselijke geest zegt men weleens.

Ik heb zin om weer in actie te komen als piraat of clown, het kriebelt. Jammer dat een mens dan met handen en voeten gebonden is aan Google en een hoge ranking. Om dat te bereiken heb ik al zoveel zeewater naar het meer gedragen, niet normaal, corrupt gewoon. Dankzij de corrupte piraten van I clicks en andere boeven.

Maar goed, feit is wel dat ik ondanks mijn reuzebudget van 2 euro per dag, nog geen aanvraag heb binnengehad.

En als ik op de juiste zoekworden druk, krijg ik mijn site nog in geen velden of wegen te zien.

Kwestie van geduld hoop ik en anders toch nog maar eens een cursus online marketing gaan volgen.

Het leven van een Piraat is een stuk ingewikkelder geworden ha!

Zometeen even de boel aan kant dan word ik afgewisseld door mijn lieftallige Prinses Klessebes. Dan gaan ik naar huis en met Oscar naar de kappert. Oja, ook nog even naar de Sligro en meteen een zakje ballonnen halen voor het maken van de broodnodige zwaarden en ander spul. Voor het geval er een belletje gaat rinkelen voor de piraat!!

Schip ahoy maatjesharingen, tot ziens!


Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square